Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Craiova – CSM București este șocul săptămânii în handbalul românesc. Partida din Bănie este programată marți, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din Craiova.

Antrenorul Bogdan Burcea are mari probleme de lot înaintea confruntării cu campioana României. Cristina Zamfir va reveni abia la începutul lunii februarie, iar în ceea ce o priveşte pe Ana Maria Ţicu, problemele sunt mai grave, urmând să lipsească între 4 şi 6 luni. La acestea s-a adăugat și Florentina Stanciu – operată la menisc, dar și Mariana Costa, sosită cu probleme de sănătate.

„La noi lipsesc câteva jucătoare cheie, care ne-au oferit un plus ofensiv întotdeauna. Este vorba de Țicu și Zamfir. Zamfir, Țicu și Costa sunt în refacere. Mai devreme de începutul lunii februarie, Zamfir nu va reveni, iar la Țicu e vorba de 4-6 luni. Lipsește și Flori Stanciu, care s-a operat de menisc”, a declarat Bogdan Burcea.

„Obiectivul nostru principal rămâne clasarea între primele echipe din România. În acest moment, ne aflăm departe de obiectivul nostru. De aceea, mâine, indiferent de situaţia în care ne regăsim, vorbesc aici de oboseală, de accidentări, vom face tot ce ne stă în putinţă să ne adjudecăm toate cele trei puncte”, a adăugat tehnicianul craiovean.

Oltencele au meciuri din 3 în 3 zile, iar Bogdan Burcea promite că echipa nu se va da bătută până la final. Cupa României a devenit un obiectiv pentru SCM Craiova.

„Toată lumea știe situația noastră, sunt optimiști. Promit că nu ne dăm bătuți până la final și că vom da totul pe teren pentru a ne mulțumi suporterii. Avem meciuri din 3 în 3 zile, suntem conștienți de acest lucru. În perioada următoare întâlnim echipe foarte puternice, București, Vâlcea, Podravka în dublă manșă, dar noi putem promite că ne vom lupta în fiecare meci, nu vom ceda niciodată.”

„Cupa României a devenit un obiectiv pentru noi, în prisma locului din clasament. Deci trebuie să ne luptăm pe trei fronturi.”

Partida va fi arbitrată de Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu. Observator din partea FRH a fost delegat Vasile Pavel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.