Aco Todorov / FOTO: Ionut Greere

SCM Universitatea Craiova a pierdut la Pitești, scor 96-92, duminică seara, în fața echipei BCMU FC Argeș.

Sfertul trei al partidei a fost cu cântec, a avut o durată cu peste trei minute mai mare. Tabela oficială a sălii din Trivale a indicat 3 minute și 14 secunde. Câteva secunde mai târziu, ceasul a fost “mutat” la 6 minute și 48 de secunde, iar cu toate că oficialii Craiovei au sesizat anormalitatea, jocul a continuat.

Aco Todorov, antrenorul oltenilor, a criticat defensiva echipei sale, dar nu s-a arătat îngrijorat de înfrângerea suferită.

„În primul rând vreau să îl felicit pe Florin Nini, pentru că merită mai multe victorii decât are acum fiindcă e un antrenor bun, care face o treabă bună și cred că bilanțul său de până acum nu reprezintă realitatea. Știam că acest meci nu are o importanță prea mare pentru noi, fiindcă aveam un avantaj destul de mare față de Pitești. Dar am fi putut să punem în afara oricărui dubiu chestiunea primelor patru și ultimelor patru. Avem în continuare un avantaj uriaș dar ar fi fost mult mai bine dacă am fi câștigat.Am pierdut meciul pentru că nu am putut să controlăm lupta la recuperări și nici ofensiva lor în a doua repriză. În prima repriză am primit doar 31 de puncte, în a doua 65. Trebuie să jucăm mai bine în apărare. În tur am jucat un meci mai ușor contra lor pe care l-am jucat, dar trebuie să jucăm mai bine în apărare când ne aflăm în deplasare. Acesta va fi un potențial match-up în sferturile de finală”, a spus la finalul partidei tehnicianul craiovean, citat de totalbaschet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.