SCM Universitatea Craiova își continuă seria impresionantă în Liga Națională de baschet masculin – Grupa Valorică A. Formația antrenată de Aco Todorov s-a impus luni seara, în deplasare, scor 72-65, pe terenul Stelei, în prima etapă a returului sezonului regulat.

Craiova a ajuns la 6-1 la general, în vreme ce bucureștenii au trecut pe minus, 3-4. Meciul tur dintre cele două echipe, amânat la începutul sezonului, se va disputa la Craiova, pe 12 decembrie.

Oltenii au dominat partida din Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu”, dar au tremurat pentru victorie.

Alb-albaștrii au terminat primele 10 minute ale partidei în avantaj de 10 puncte, 24-14, și și-au mărit avantajul pe tabela de marcaj în a doua parte a primei reprize. Craiova a condus la pauză, scor 48-31.

Craiovenii au avut un ecart de 20 de puncte în sfertul al treilea (58-38), însă gazdele și-au dat restart și au pornit cursa de recuperare. Ultimele 10 minute s-au jucat pe muchie de cuțit, Steaua a recuperat punct cu punct și s-a apropiat la doar două posesii. Băieții lui Todorov au știut să gestioneze finalul și au reușit a treia victorie consecutivă.

Aleksandar Radukic a terminat meciul în double-double, cu 17 puncte și 14 recuperări, Morris Curry a totalizat 17 puncte și 3 recuperări, Porter Troupe a adăugat 14 puncte, iar Igor Mijlajlovic a pus pe tabela 10 puncte și 6 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.