Camil Berculescu şi Morris Curry | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Universitatea Craiova primește duminică, de la ora 18.00, replică formației BCMU FC Argeș, în etapa a 6-a a Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa Valorică A.

Meciul din Sala Polivalentă a fost prefațat joi, în cadrul unei conferințe de presă, de jucătorii Camil Berculescu și Morris Curry. Alb-albaștrii doresc să-și regăsească cadența după înfrângerea usturătoare de la Cluj și fac apel la iubitorii de baschet să vină în număr cât mai mare la sală.

„Cu siguranţă, este cel mai important meci pentru mine, pentru că fiecare joc oferă o şansă nouă să demonstrezi ce ştii. Trebuie să eliminăm pesimismul pe cât posibil şi trebuie să ne ajutăm unii pe alţii ca să construim echipa cât mai bine. Va fi un meci destul de bun, avem toţi şanse să jucăm şi vrem victoria. Noi o să dăm tot ce-i mai bun şi o să încercăm să câştigăm fiecare meci pe care îl vom disputa. Trebuie să fie un public numeros la acest meci, pentru că avem nevoie de ei“, a declarat Camil Berculescu, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

La rândul său, Morris Curry a declarat: „Ne aşteaptă un meci foarte greu duminică, împotriva celor de la Piteşti. Trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o la Cluj, trebuie să executăm mult mai bine schemele şi să etalăm un joc mult mai solid şi să ne adjudecăm victoria. La Cluj a fost un duş rece pentru noi, am jucat împotriva unei echipe care era într-o situaţie destul de disperată, flămândă după rezultate pozitive. Adevărata faţă a echipei noastre este undeva la mijloc, comparând evoluţiile din primele trei etape cu ultima, deci avem multă muncă de depus în continuare.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.