Baschet (M): Oltenii întâlnesc campioana | SCM U Craiova – CSM CSU Oradea

0
400

SCM Universitatea Craiova și CSM CSU Oradea se întâlnesc în etapa cu numărul 4 a Ligii Naționale de baschet – grupa valorică A. Meciul din Sala Polivalentă este programat duminică, de la ora 17.30.

Echipa antrenată de Aco Todorov are 2-0 la general, dar și un meci disputat. De partea cealaltă, campioana en-titre vine în Bănie cu 2-1 după primele trei runde.

„Oradea vine la Craiova după o săptămână încărcată, după un joc în Olanda, o să aibă o perioadă mai scurtă de pregătire. Noi trebuie să fim la fel de concentrați ca la jocul cu Sibiu, să luptăm pentru fiecare minge și să fim motivați. Trebuie să fim modești, pentru că încă nu am câștigat nimic. Atmosfera de la echipă este foarte bună, mai ales că jucătorii tineri și cei mai experimentați sunt împărțiți aproape în mod egal. Nu suntem, favoriți în această partidă, însă această postură ne ajută. Cei de la Oradea au alte aspirații față de noi, alt buget, dar nu întotdeaună bugetul câștigă meciul. Avem o problemă, pe care am întâmpinat-o în primele două partide: în ultimul sfert, ne dispare concentrarea și riscăm foarte mult să risipim ce am acumulat în primele 3 sferturi. Trebuie să reglăm acest lucru, pentru că în meciul cu Oradea nu poți juca doar 3 reprize , a declarat Marius Toma, managerul echipei de baschet SCM U Craiova.

Orădenii vin la Craiova după victoria clară în fața dinamoviștilor, scor 85-69, dar ultimul meci disputat de formația antrenată de Cristi Achim a fost în Olanda, pe terenul lui ZZ Leiden, în etapa a 2-a din sezonul regulat al FIBA Europe Cup. Rezultatul final a fost de 90-76 pentru gazde.

Istoricul confruntărilor directe este net favorabil oaspeților, Craiova s-a impus în doar 8 meciuri din cele 29 disputate. Ultima victorie a alb-albaștrilor a avut loc pe 26 martie 2016 (81-77). CSM CSU Oradea a câștigat ambele partide din sezonul precedent al LNBM (99-74 (a), respectiv 90-88 (d).

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Alin Faur și Dragoș Nicolae. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Viorel Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.