Baschet (M): Igor Mijajlović a prefațat meciul cu CSM Oradea

0
512
Igor Mijajlovic (SCM U Craiova) | FOTO: Tiberiu Cocora
Igor Mijajlovic (SCM U Craiova) | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Universitatea Craiova a debutat în această ediție de campionat cu 2 victorii, în urmă a două partide dificile, pe terenul celor de la Dinamo (95-89) și pe teren propriu cu CSU Sibiu (74-71).

Pentru trupa lui Aco Todorov urmează alt examen extrem de dificil, în Bănie vine campioana CSM CSU Oradea. Meciul cu echipa pregătită de vâlceanul Cristi Achim este programată duminică, 28 octombrie, de la ora 17.30.

Igor Mijajlović a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre duelul cu formația orădeană. Baschetbalistul sârb speră ca la finalul partidei să sărbătorească împreună cu suporterii olteni o nouă victorie în Liga Națională.

„Va fi un nou test pentru noi. Campioana României vine la Craiova, deci va fi un meci foarte greu. Totodată, Oradea este echipa care a terminat în top 3 în România în ultimii ani, deci cu siguranță meciul va fi unul foarte tare. Noi vom da 100% pe teren, vom lupta pentru fiecare minge, vom lupta în apărare, în atac ca să facem un joc bun. Sper ca fanii să ne susțină și la acest joc, pentru ca la final să sărbătorim împreună o nouă victorie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.