Volei (M): Start în Divizia A 1 | SCMU Craiova – U Cluj, sâmbătă – ora 17.30

0
338
Echipa de volei masculin SCMU Craiova - sezonul 2018-2019 | FOTO: Tiberiu Cocora
Echipa de volei masculin SCMU Craiova – sezonul 2018-2019 | FOTO: Tiberiu Cocora

Noua ediție a campionatului național de volei masculin Divizia A 1 pornește la drum cu doar 11 echipe, campioana Tricolorul Ploiești a rămas fără principalul investitor și a spus pas atât competiției interne, cât și celei din Challenge Cup.

SCMU Craiova debutează sâmbătă în noul sezon al Diviziei A1, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Craiova, în compania formației U Cluj. Cele două formații s-au întâlnit și săptămâna trecută, la Memorialul „Radu Zamfirescu”, dar acum datele problemei vor sta cu totul altfel, așa cum a declarat și Bogdan Ene la conferința de presă care a prefațat această partidă.

„Urmează debutul în campionatul național, în care întâlnim o echipă a Clujului mult schimbată față de anul trecut, cu ambiții mult mai mari și cu o organizare mai bună, având un antrenor polonez și câțiva jucători cu experiență mare în Divizia A1. Chiar dacă la turneul de săptămâna trecută, Cupa «Radu Zamfirescu», am câștigat cu 3-0 meciul cu ei, acesta fiind un joc oficial, va fi total diferit și trebuie tratat cu seriozitate ca să obținem trei puncte foarte importante la startul acestui sezon. Sunt convins că lumea va fi interesată să vină la sală, pentru că avem o echipă total schimbată, cu jucători noi, și zic eu că va fi interesant de urmărit parcursul nostru în acest sezon.”

DIVIZIA A 1 – ETAPA 1

SÂMBĂTĂ, 13 OCTOMBRIE
17.00 CSM București – Dinamo București
17.30 SCMU CRAIOVA – U Cluj
18.00 Unirea Dej – Steaua București
18.00 CSM Câmpia Turzii – Arcada Galați

DUMINICĂ, 14 OCTOMBRIE
18.00 VCM Zalău – Explorări Baia Mare

VCM LPS Piatra Neamț – stă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.