Cupa României | FOTO: Ionuț Greere

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial programul optimilor de finală ale Cupei României. Astfel, în urma solicitărilor deținătorilor de drepturi TV, meciurile se vor disputa în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie.

Partida Turris-Oltul Turnu Măgurele – Universitatea Craiova a fost programată marți, 30 octombrie, de la ora 19.00.

30 octombrie 2018
16.30 FC Hermannstadt – FC Voluntari
19.00 Turris-Oltul Turnu Măgurele – Universitatea Craiova
21.45 Politehnica Iași – FC Viitorul

31 octombrie 2018
16.30 CS Mioveni – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
19.00 Universitatea Cluj – Astra Girugiu
21.45 Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj

1 noiembrie 2018
19.00 AFK Csikszereda – Dinamo
21.45 Dunărea Călărași – FCSB

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Pentru instalațiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalației de nocturnă emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalatiei cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum şi dovada instalării acesteia. În cazul în care începând cu faza şaisprezecimilor de finală se întalnesc echipe din categorii diferite şi echipa organizatoare nu deține instalație de nocturnă, la cererea echipei care deține aceasta facilitate si cu acordul celeilalte echipe jocul se poate disputa pe terenul echipei care deține instalație de nocturnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.