Bogdan Burcea | FOTO: Ionuț Greere

Comisia de Apel din cadrul Federaţiei Române de Handbal a anulat, joi, suspendarea de 5 etape aplicată antrenorului Bogdan Burcea pe data de 18 septembrie, în urma evenimentelor petrecute în etapa a doua din Liga Florilor, la Râmnicu Vâlcea.

Antrenorului formației SCM Craiova i-a fost redusă sancțiunea aplicată, la penalitatea pecuniară în cuantum de 4.000 lei (patru mii lei), potrivit dispozițiilor art. 55.6. lit. a) din Regulamentul Disciplinar al FRH, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul frh.ro.

In fata Comisiei de Apel s-a prezentat Prof. antrenor Bogdan Burcea, care a precizat ca isi insuseste apelul formulat de SCM Craiova impotriva Hotararii nr. 17 alin. 2 din data de 18.09.2018 pronuntata de CCD, in calitate de antrenor al echipei de handbal feminin SCM Craiova.
In sustinerea verbala a apelului, acesta a aratat ca sanctiunea aplicata este disproportionata fata de atitudinea pe care a avut-o la jocul dintre echipele SCM Ramnicu Valcea si SCM Craiova si solicita diminuarea sanctiunilor aplicate.

Comisia de Apel dupa analizarea intregului dosar si fata de atitudinea sincera si de regret, manifestata de antrenorul apelant Bogdan Burcea, hotaraste:

  • Admite apelul, desfiinteaza in parte Hotararea nr. 17 alin. 2 din 18.09.2018 pronuntata de CCD si reduce sanctiunea aplicata, la penalitatea pecuniara in cuantum de 4.000 lei (patru mii lei), potrivit dispozitiilor art. 55.6. lit. a) din Regulamentul Disciplinar al FRH. Inlatura sanctiunea suspendarii pentru 5 etape.
  • Stabileste termen limita de achitare la data de 18.10.2018.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.