Echipa de handbal feminin SCM CRAIOVA / Foto: Remus Badea

SCM Craiova a ratat astăzi calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, cu scorul de 22-21 (12-14), de formaţia croată Podravka Koprivnica. Formația pregătită de Bogdan Burcea va continua în turul 3 preliminar din Cupa EHF.

Gazdele au condus condus doar în debutul partidei, 3-1. Craiova a pus stăpânire pe joc și s-a desprins pe tabela de marcaj chiar la cinci goluri (14-9). Finalul primului mitan a aparținut croatelor, Podravka a redus la doar două lungimi ecartul de pe tabela de marcaj (14-12) după primele 30 minute.

Chiar dacă fetele lui Burcea au marcat primul gol al reprizei secunde, amfitrioanele au restabilit egalitatea (15-15), iar din acest moment s-a mers cap la cap până la finalul partidei. Podravka a gestionat mai bine finalul jocului și merge în grupa C din Liga Campionilor.

Pentru SCM Craiova urmează turul 3 preliminar din Cupa EHF. România mai 3 reprezentante în a doua competiție europeană, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie ți HC Zalău vor juca în turul 2 preliminar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.