Nicușor Bancu deschide scorul în meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-5 / FOTO: ucv1948

Universitatea Craiova a făcut spectacol luni seara, la Voluntari, în epilogul etapei cu numărul 6 din Liga 1. Formația antrenată de Devis Mangia a câtigat cu scorul de 5-1. Soarta partidei s-a scris în prima repriză, când Craiova a condus la pauză cu 4-0 !

Oltenii au profitat din plin greșelile din apărarea adversă și în interval de 17 minute au marcat de patru ori în poarta lui Cosmin Vâtcă. Nicuşor Bancu a deschis scorul în minutul 24, după o pasă foarte bună a lui Cicâldău şi o eroare de marcaj a gazdelor. Alb-albaștrii și-au mărit avantajul trei minute mai târziu. Kelic a punctat cu o lovitură de cap , după o pasă decisivă a aceluiaşi Cicâldău. Scorul a luat proporții în minutul 39. Baicu l-a lansat pe Bancu în flancul stâng, care i-a pasat lui Mitriță. Căpitanul oaspeților i-a ridiculizat pe fundașii adverși și a marcat în poarta ilfovenilor. În fine, golul de 4-0 l-a avut ca autor pe Nicușor Bancu, care l-a învins pe Vâtcă cu un șut la colțul lung.

Oltenii au ridicat piciorul de pe accelerație în repriza secundă. Elevii lui Mangia au continuat să domine, dar nu și-au mai creat ocazii importante. Ambele echipe au beneficiat de câte o lovitură de la 11 m în finalul partidei. Laidouni și Bancu au transformat de la punctul cu var.

Craiova urcă pe locul 6, cu 8 puncte și va aborda cu mult mai multă încredere derby-ul cu Dinamo de sâmbătă (ora 21:30). De partea cealaltă, ilfovenii se scufundă și mai mult în clasament.

FC VOLUNTARI – U CRAIOVA 1-5 (0-4)

Voluntari: Vâtcă – Hodorogea, Walace (Belahmeur 43), Zgrablic – Ricardinho, Sesar (Ciucur 79), C. Lazăr, Laidouni, A. Vlad – Pîrcălabu (Tudorie 23), Căpăţînă. Antrenor: Dinu Todoran.

Craiova: Pigliacelli – F. Borţa, Kelic, Tiago, Briceag (Burlacu 59) – Fedele (Mateiu 73), Cicâldău, Bancu – Bărbuţ (Markovic 67), Baicu, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonae galbene: Ricardinho, Belahmeur / Cicâldău

Arbitri: Marius Avram – Mircea Orbuleț, Marius Badea; R – Marian Barbu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.