Echipa națională de volei feminin a României / FOTO: Ionuț Greere

Aflată în plină campanie de calificare pentru Campionatul European 2019, echipa naţională de volei feminin a României va susţine miercuri al treilea joc din cadrul grupei F.

România joacă în compania selecţionatei Letoniei. Partida se va juca la Craiova, acolo unde sunt cantonate „tricolorele” de mai bine 1 lună și jumătate, începând cu ora 18:00.

După înfrângerea surpinzătoare de săptămâna trecută contra Bosniei, dar victoria la fel de surprinzătoare de la Guadalajara (Spania), România dă peste un adversar facil la prima vedere. Balticele au pierdut în minimul de seturi ambele partide disputate și pornesc în meciul de la Craiova cu a doua șansă.

Meciul din Sala Polivalentă va fi arbitrat de o brigadă formată din Olga Zakharova (Rusia) și Roy Bensimon (Israel). Prețul unui bilet este de 5 lei.

CLASAMENT

1 BOSNIA & HERZEGOVINA 2 2 0 5
2 ROMANIA 2 1 1 4
3 SPAIN 2 1 1 3
4 LATVIA 2 0 2 0

 

Se califică la turneul final al Campionatului European din 2019 primele două clasate din serie.

Turneul final al Europenelor din 2019 va avea loc în patru țări: Turcia, Polonia, Ungaria și Cehia. Toate sunt, evident, calificate direct. De asemenea, au mai obținut biletele pentru turneul final al Europenelor cele mai bune 8 echipe de la ultima ediție a campionatului European de anul acesta: Serbia, Olanda, Azerbaijan, Italia, Rusia, Belarus, Germania și Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.