Liga 1: Marcel Popescu: „O victorie la 2 sau 3 goluri va schimba percepția suporterilor față de acest început de an”

1
2649
Marcel Popescu, președinte Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea
Marcel Popescu, președinte Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Devis Mangia poate sta liniștit. Marcel Popescu l-a reconfirmat în funcție pe tehnicianul italian. Managerul general al Universității Craiova a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre începutul slab de sezon și supărarea suporterilor după primele trei rezultate din acest sezon competițional.

„Vreau să fac o precizare vis-a-vis de începutul de sezon. Mâine avem un meci cu Botoșani, unde urmărim cele 3 puncte și adjudecarea celor 3 puncte cu un scor de 2 sau 3 goluri va schimba percepția suporterilor față de acest început de an.”

„Dacă mergem cu supoziția cu dacă, putem merge și mai departe. Nu discutăm dacă va dori să plece. Dorim să rămânem în această formulă și sperăm să rămânem aşa până la final. Devis a lucrat cu cel mai mare club din provincie, noi am lucrat cu un profesionist. Viața nu este numai lapte și miere, iar lumina nu este numai roz. Suntem un grup unit. Între noi şi primul loc sunt 3 puncte, nu este nimic dramatic”, a spus Marcel Popescu, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Universitatea Craiova joacă vineri seara, de la ora 21:00, în compania formației FC Botoșani. Meciul se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.