Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova 1-0 / Liga 1, etapa2 / FOTO: Bogdan Bălaș

Meciul de la Sf. Gheorghe trebuie uitat cât mai repede, căci jucătorii Craiovei nu au reuşit mai nimic în atac, iar apărarea a gafat de mai multe ori pe parcursul jocului. S-a terminat 1-0 pentru gazde, Ibrahima Tandia a marcat după o centrare perfectă a lui Yasin Hamed.

Fără „calma, calma”,  Craiova nu a arătat mai nimic în primele două runde din noul sezon și răbdarea suporterilor a ajuns la limită.

Trupa lui Devis Mangia a tras primul șut pe poarta lui Niczuly abia în minutul 75. Alexandru Mitriță a șutat slab, fără probleme pentru portarul gazdelor. Covăsnenii au fost la un pas de 2-0 cu nouă minute înainte de final. Tandia a scăpat pe contraatac, l-a ameţit pe Tiago, după care a şutat spre poarta oltenilor, din marginea careului, Pigliacelii a ieșit în întâmpinare şi a reuşit să respingă.

SEPSI SF. GHEORGHE – U CRAIOVA 1-0 (0-0)

Sepsi: Niczuly – G. Mouras, Jovanovic, O. Vieras, D. Sato – S. Velev, Vaşvaris – S. Drăghicis (Y. Hamed 48). I. Fulop, D. Prosser (Simonovski 57) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe.

Craiova: Pigliacelli – Kelic (Zlatinski 55), F. Gardoş, T. Ferreira – Bancu, Mateiu (Bărbuţ 77), Cicâldău, Briceag – Mihăilă (Glavina 55), Burlacu, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Moura, Viera, Vașvari, Drăghici, Hamed / Mitriță

1 COMENTARIU

  1. Rușine mare…D-lor Marcel Popescu, Devid Mangia pt. meciul dezastruos cu Sepsi . Voi sunteți conștienți ce fotbal joacă fotbaliștii Craiovei de trei meciuri ? Ce jucători catastrofali ați adus și ce jucători aveți ? Apărare greoaie, Cardoș, Kelic, Fereira, care se intrec în a face greșeli. Cardoș, deși are înălțime nu știe să lovească mingea cu capul,: Briceag nu știe ce joacă ( golul luat la Sf. Gh. se datorează lui, care în loc să sară la cap s-a pitit în spatele jucătorului de culoare. Și schema cu trei fundași centrali este falimentară și riscantă. Marele Mitriță, după ce este egoist, a devenit o nulitate . Într-un meci să tragi doar odată pe spațiul porții și acel șut fiind pasă la portar. Burlacu nu este bun deloc la înaintare: greoi, nu știe să protejeze mingea este depășit total. De ceilalți jucători cu, excepția portarului ,ce să zic decât că sunt în aceiași notă. O echipă mediocră cu niște jucători de culoare necunoscuți, v-au oferit o lecție de fotbal . Cred că, greșala mare a destrămării echipei, care nu se impunea din cauza meciurilor în cupa europeană, unde vă veți face de râs, se datorează conducătorilor clubului, care s-au lăcomit și i-au vândut pe Băluță, Gustavo, Vătăjelu, și au achiziționat niște nulități. De bine de rău echipa începuse să se închege, și tripleta Mitriță, Băluță, Gustavo, începuse să se cunoască în joc. D-le Mangia , cred că după, încă, vreo două meciuri ca ăsta o să-ți faci bagajele. Tu, ai face bine, cât mai ești pe banca echipei să nu te mai cerți cu arbitrii de rezervă, ci mai bine ți-ai dojeni jucătorii care greșesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.