Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Devis Mangia, antrenorul principal al Craiovei, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre mai multe subiecte importante, printre care și meciul cu Poli Iași din prima etapă a Ligii 1.

Tehnicianul italian a explicat care sunt obiectivele Universității Craiova în acst sezon, dar s-a referit și la problemele pe care le întâmpină înainte de startul campionatului.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea cu o echipă care se va bate la play-off. Nu vorbesc niciodată despre obiective pe termen lung. Nici anul trecut nu am vorbit și am făcut o performanță extraordinară.  Obiectivul este să câștigăm luni. Eu și echipa vrem să vorbim mai puțin și să muncim mai mult.”

„Problemele de lot sunt aceleași ca și înaintea meciului cu CFR Cluj. Este posibil să apară câteva modificări.”

„Nu vreau să vorbesc despre ce a fost anul trecut sau despre ce va fi anul acesta. Vorbesc despre prezent. Trebuie să așteptăm să se încheie perioada de transferuri. Este normal să ne dorim să completăm lotul cu anumite posturi și din punctul meu de vedere o echipă care se luptă în campionat trebuie să aibă 2 jucători de valoare pe post. Vom ține cont de părerile tuturor și o sa încercăm să facem ce putem noi mai bine”, a spus Devis Mangia, sâmbătă, în conferința de presă premergătoare meciului cu Poli Iași.

Meciul Universitatea Craiova – Poli Iași este programat luni, 23 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.