Craiova devine la începutul lunii iulie „cartierul general” al echipelor naționale de volei ale României.Cele două reprezentative se reunesc în Cetatea Băniei în vederea pregătirii campaniei de calificare la Campionatul European din 2019.

Tricolorele se reunesc pe 1 iulie, în vreme ce băieții au programată adunarea o săptămână mai târziu, pe data de 8 iulie.

Naționala feminină va juca în grupa F, alături de formațiile Spaniei, Letoniei și Bosniei Herțegovina. Se califică la turneul final al Campionatului European din 2019 primele două clasate din serie. Fetele vor dipsuta anul acesta 4 din cele 6 meciuri ale grupei, două dintre acestea urmând să se desfășoare în Sala Polivalentă din Craiova, în date de 15 august (Bosnia), respectiv 22 august (Letonia).

Și componenții primei reprezentantive masculine își vor disputa partidele din cadrul preliminariilor Campionatului European 2018 în Sala Polivalentă din Bănie.  România face parte din Grupa A, alături de Finlanda și Danemarca. Meciurile se vor disputa după un sistem nou, cu etape tur-retur. Se vor califica la turneul final câștigătoarele seriilor, plus cele mai valoroase cinci ocupante ale locurilor secunde.

Voleibaliștii tricolori vor disputa meciurile cu Danemarca și Finlanda sub ochii suporterilor olteni. Jocurile sunt programate pe datele de 15, respectiv 26 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.