Fotbal (J): Universitatea Craiova organizează o preselecție pentru întărirea pepinierei alb-albastre. Ionuț Stancu: „Vrem să creștem copiii în spiritul Universității Craiova”

0
1399

Clubul Universitatea Craiova va organiza în perioada 9-10 iunie o preselecție pentru întărirea pepinierei alb-albastre. Acțiunea se va desfășura pe stadionul „Aripile”,  începând cu ora 09:00.

Cei care doresc să vină la această preselecție au șansa să demonstreze antrenorilor Centrului de copii și juniori cât de buni sunt pentru a călca pe urmele idolilor lor. Pe data de 9 iunie 2018 sunt așteptați copii născuți în anii 2005, 2006, 2007 și 2008, iar pe data de 10 iunie 2018 cei născuți în anii 2009, 2010, 2011, 2012 și 2013.

„Până în momentul de față avem înscriși în jur de 50 de copii, dar sperăm că până la începerea preselecției numărul să crească la cel puțin de 200. Îi vom supune la câteva teste, să-i vedem cum se descurcă cu mingea, dar și calitățile fizice ale acestora. Și un copil dacă descoperim este foarte bine. Cei care doresc să devină portari vor intra pe mâna lui Tibi Lung.”, a declarat Bruno Vienescu, pentru SportulDoljean.

Ionuț Stancu, antrenorul echipei de juniori D (jucători născuți 2005-2006), a spus pentru Sportul Doljean motivele pentru care copiii ar trebui să vină să joace pentru Universitatea Craiova.

„În primul rând dorim să dezvoltăm copilul ca om, nu ca și fotbalist. Este foarte ușor să spunem că de mâine renunți la carte și te fac cel mai bun fotbalist. Vom avea grijă de ei de și îi vom face în primul rând oameni. Universitatea Craiova este o echipă de tradiție și toți care doresc să joace pentru aceste culori trebuie să-și pună întrebarea, de ce? Răspunsul este unul foarte simplu. Avem o acadamie foarte bună, în creștere de la an la an, juniori care au câștigat titlul național sau au devenit vicecampioni, o echipă secundă care s-a bătut la primele locuri și o primă echipă care participă deja pentru al doilea an consecutiv în cupele europene. Să nu uităm că am început din nou să dăm jucători la echipele naționale. Cred că sunt motive destule pentru ca acești copii să vină la Universitatea Craiova.”  

Pentru înscriere accesează acest formula online:
https://goo.gl/forms/8uuyfJgFtSpvFozl1.
 și apoi completează cerințele din interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.