20 de echipe se vor întrece la Campionatul Regional Sud-Vest, programat în perioada 8-10 iunie pe terenurile sintetice de la Baza Atletico (Calea Bucuresti, nr. 323, vis-a-vis de Metro). La Craiova vor fi prezente echipe din județele Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinți, Sibiu, Hunedoara, Caraș-Severin și Timișoara.

Se anunţă meciuri spectaculoase şi disputate, în cele 20 de echipe regăsindu-se și foți jucători retrași din activitate. În Bănie va fi prezent și fostul jucător Ovidiu Tâlvan, responsabil din partea Federației Române de MiniFotbal pe regiunea SV.

Craiova va fi reprezentată în această competiție de echipa IPJ Dolj, care va juca în campionat sub numele de Electroflux.

Meciurile se vor disputa începând de vineri, 8 iunie, de la ora 12:00. Finala competiției este programată pentru duminică, 10 iunie, de la ora 14:00. Primele 6 echipe din Campionatul Regional Sud-Vest se vor califica automat pentru Campionatul Național de la Alba-Iulia.

Campioana Regională primește drepul de achiziționare a licenței de participare la EMF Champions League 2018.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI

 

Se disptută 2 reprize de câte 20 de minute. În caz de egalitate se vor executa lovituri de departajare, iar învingătoarea va mai primi un punct în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.