Baschet (M): Galop de sănătate | Craiova – Dinamo 123-65 !

0
240
Craiova - Dinamo 123-65 / LNBM, grupa valorica 7-12 / FOTO: Ionuț Greere
Craiova – Dinamo 123-65 / LNBM, grupa valorica 7-12 / FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiva s-a impus în meciul disputat vineri, în Sala „Ion Constantinescu” din Valea Vlacii, cu un categoric 123-65, în fața formației Dinamo București, contând pentru etapa cu numărul 6 din a doua fază a Ligii Naționale de baschet masculin – grupa valorică 7-12.

Oltenii au intrat la pauză cu un ecart de 23 de puncte, 59-36. Echipa antrenată de Rami Hadar și-a mărit avantajul în partea a doua jocului. Craiova a jucat în ultimul sfert al partidei doar jucători autohtoni: Iulian Orbeanu, Iulian Corneanu, Sebastian Ionescu, Ionuț Berceanu și Dragoș Cioi.

Ivan Siriscevic a totalizat 20 de puncte, Ivan Mikulic a terminat meciul cu 19 puncte și 5 recuperări, iar LaMarcus Reed a adăugat 18 puncte și 6 recuperări. Tânărul Dragoș Cioi, la doar a treia prezență în Liga Națională. și-a trecut în cont 5 puncte și o pasă decisivă.

Statistic, Craiova a avut medii de 78% la aruncările din interiorul semicercului, 46% la aruncările de la distanță și 62% de la linia de libere.

În următoarea etapă, SCM Universitatea Craiova se deplasează la Iași pentru disputa cu Politehnica. Meciul este programat miercuri, 18 aprilie, de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.