Baschet (M): Finala pentru locul 7 la finalul sezonului regulat

0
458
Craiova - Galati, LNBM 93-84 / FOTO: Ionuț Greere
Craiova – Galati, LNBM 93-84 / FOTO: Ionuț Greere

Phoenix Galați și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă, pe malul Dunării, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Startul partidei este programat la ora 19:00.

Cele două combatante se află la egalitate de puncte înaintea acestui duel, 10 victorii și 11 înfrângeri la general. Câștigătoarea partidei de mâine va termina prima parte a campionatului pe locul 7 și va juca în prima etapă din turneul 7-12 cu Dinamo, iar învinsa va încheia pe 8 și va întâlni în primul meci Poli Iași.

Partida din sala „Dunărea” va fi arbitrată de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti și Bedir Sefer. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Tiberiu Rist.

În tur, într-un meci disputat pe 10 ianuarie 2018, în Sala „Ion Constnatinescu”, formația pregătită în aceea perioadă de Aco Todorov s-a impus cu scorul de 93-84. Goran Martinic a fost cel mai bun jucător din tabăra olteană, cu 22 de puncte, 7 recuperări și 13 pase decisive. În replică, Tony Gugino termina meciul cu 24 de puncte.

CITEȘTE ȘI Situația în LNBM înaintea ultimei etape din sezonul regulat

Istoricul confruntărilor directe este favorabil Craiovei, care s-a impus în 6 din cele 7 partide disputate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.