Handbal (F) / EHF Cup: Anca Rombescu, românca din poarta echipei Kastamonu: „Pentru mine a fost o mare surpriză să aflu că vom juca în semifinale cu SCM Craiova”

0
1366
Anca Rombescu, Kastamonu (Turcia) / FOTO: Sportul Salajean
Anca Rombescu, Kastamonu (Turcia) / FOTO: Sportul Salajean

SCM Craiova va juca în semifinalele Cupei EHF în compania formației turce Kastamonu Belediyesi GSK. Manșa tur se va disputa în Turcia, urmând ca partida retur să aibă loc pe 14 sau 15 aprilie în Sala Polivalentă din Bănie.

Campioana Turciei are nu mai puţin de 10 jucătoare din străinătate, iar una dintre ele este şi românca Anca Mihaela Rombescu. Originară din Turnu Severin, „portărița” turcilor joacă în campionatul din Țara Semilunei din anul 2008, dar la Kastamonu a ajuns la începutul acestui sezon. În România a evoluat pentru Tomis Constanța (2005-2008).

Rombescu a vorbit în exclusivitate pentru Sportul Doljean despre dubla cu formația pregătită de Bogdan Burcea. Olteanca turcilor a rămas surprinsă când a aflat că SCM Craiova a eliminat pe Lada Togliatti.

„Sinceră să fiu, eu vedeam Lada ca și câștigătoare a Cupei EHF, iar pentru mine a fost o mare surpriză să aflu că vom juca în semifinale cu SCM Craiova. Vor fi două meciuri dificile, cred că fiecare echipă are șansa ei, deși Craiova pare favorită. Este mai în formă la ora actuală. Nu avem nimic de pierdut, ne vom juca șansa până la capăt și, de ce nu, încercăm să facem o surpriză. Am putea fi prima echipă din Turcia care ar juca o finală de Cupa EHF„, a declarat pentru Sportul Doljean, Anca Rombescu.

Üsküdar BSK, Maltepe BSK şi Ankara Yenimahalle sunt echipele pentru care Anca Rombescu a mai evoluat în campionatul Turciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.