Liga 1: Marcel Popescu a lămurit situația în cazul Băluță: „Simpatia de care se bucură Băluţă la Craiova face cât orice salariu de la FCSB”

0
999

Marcel Popescu, președintele Universității Craiova, a intervenit marți seara la emisiunea „Digi Sport Special” și a lămurit situația în cazul lui Alexandru Băluță. Oficialul oltenilor a anunţat, din nou, că mijlocaşul ofensiv nu va lua calea Bucureştiului, ci va pleca, la vară, în străinătate.

„Subiectul Băluță devine pe zi ce trece un subiect banal. Faptul că patronul Stelei spune că îl ia pe Băluță de 4-5 luni. Dar are nevoie de câteva lucruri de bază. Nu a apărut niciun document cum că l-ar vrea pe acest jucător. Băluță nu merge la Steaua! Și dacă ar avea 100 de euro, el spune că nu vrea să meargă acolo. Alex Băluță e căpitanul Universității Craiova, e un jucător care după Bogdan Vătăjelu și Andrei Ivan probabil că va pleca în străinătate la vară. El are o clauză de reziliere, aşa că stăm liniştiţi. Dacă cineva o va plăti, noi nu vom avea ce face, dar vă spun că Băluţă nu va merge la Steaua! Simpatia de care se bucură Băluţă la Craiova face cât orice salariu de la FCSB”, a zis Marcel Popescu la Digi Sport.

Alexandru Băluță a evoluat în 18 partide în acest sezon în tricoul alb-albastru și a marcat de 8 ori.

Craiova şi-a făcut un obicei din a vinde un singur jucător important în fiecare an. Primul a fost Vătăjelu (Sparta Praga), al doilea a fost Andrei Ivan (FC Krasnodar), iar şansele ca al treilea să se numească Alexandru Băluţă sunt foarte mari, anunţă Marcel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.