SCM U Craiova – CSM Oradea 88-90, LNBM – etapa 17 – FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a fost învinsă în Sala Polivalentă, scor 88-90, de CSM CSU Oradea, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 17 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Scorul pe sferturi a fost 25-25, 21-32, 19-19, 23-14.

Meciul din această seară s-a disputat într-o sală aproape goală, aproximativ 800 de spectatori au asistat la această întâlnire.

Craiova a ajuns la 8-8 la general (un meci mai puțin disputat), în vreme ce trupa lui Cristi Achim are 12-5 la genereal.

Alb-albaștrii au deținut inițiativa în prima secvență a partidei, 11-5 și 18-13, însă oaspeții au reușit să restabilească egalitatea în ultimele secunde ale actului inaugural. Craiova a fost de nerecunoscut în sfertul al doilea, iar oaspeții au zburdat pur și simplu pe teren. Ecartul a crescut simțitor, astfel că la jumătatea meciului Oradea conducea cu scorul de 57-46.

Debutul reprizei a doua a aparținut lui Kikos, care a dus Craiova la 6 lungi în spatele orădenilor, însă totul a fost doar un foc de paie. Oaspeții au reușit să se ducă la chiar la o diferență mult mai mare pe tabela de marcaj (76-61 minutul 38). Finalul a aparținut amfitrionilor, care au reușit să egaleze situația în sfert. Cu 10 minute înainte de finalul jocului Oradea avea același avantaj ca și la pauza mare, 11 puncte – 76-65.

Ultima secvență a partidei a fost dramatică. Craiova a recuperat fantastic, grație lui Ivan Siriscevic și Nemanja Aleksandrov, însă nu au mai reușit să și întoarcă soarta partidei în favoarea lor. Scorul cu cu 20 de secunde înainte de final era 88-89, oaspeții au ratat aruncarea, dar tot ei au recuperat și l-au forțat pe Orbeanu să comită fault defensiv. Pasalic a transformat prima aruncare și a ratat-o iintenționat pe a doua.

Goran Martinic a terminat în double-double, cu 13 puncte și 10 pase decisive, Ivan Siriscevic a totalizat 18 puncte și 8 recuperări, Nemanja Aleksandrov a terminat meciul cu 15 puncte, iar Jamar Samules a avut 15 puncte și 8 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.