Dan Ioan, antrenor secund SCM U Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Dan Ioan, antrenorul secund al echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, a prefețat în cadrul unei conferințe de presă meciul cu CSM CSU Oradea din Liga Națională.

Tânărul tehnician a vorbit și despre întoarecerea lui Rami Hadar la gruparea olteană.

“Ne așteaptă o partida dificilă. Este unul dintre cei mai puternici adversari pe care am fi putut să-i întâlnim după meciul pe care l-am avut în weekend, dar suntem hotărâți să arătăm că ce s-a întâmplat la București a fost doar un meci prost și atât. Meciul de mâine este foarte important în vederea șanselor noastre pentru a accede pe locul 6. CSM CSU Oradea are 5 înfrângeri, noi avem 7, cu meciul de mâine ne-am apropia la o singură înfrângere de ei. De asemenea și de BC SCM Timișoara ne putem apropia. Cu siguranță Oradea, Timișoara și Pitești vor fi contracandidatele noastre la locul 6. Cu Piteștiul deja avem avantajul rezultatului direct, având în vedere victoria pe care am obținut-o aici. Urmează să vedem ce se întâmplă mâine, după care avem meciul cu Timișoara.”

“Aceeași informație o avem și noi, că domnul Hadar se va întoarce. Probabil când se vor întoarce băieții din această vacanță va fi aici și rămâne să stabilim planul dupa ce se întoarce și dansul să vedem ce se va întâmplă mai departe.”

SCM Universitatea Craiova și CSM CSU Oradea se întâlnesc miercuri, de la ora 18:15, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.