Sportivii de la CSU Craiova au luat 12 medalii la CN de orientare pe schiuri

Cu gândul la Universiada de iarnă – Krasnoyarsk 2019, sportivii de la CSU Craiova au început să mărească volumul de antrenament specifice probelor de orientare-schi și acest fapt a condus la rezultate foarte bune la Campionatele Naționale.

În pasul Bucin (județul Harghita) s-a desfășurat în perioada 18-21.02.2018 Campionatul Național de orientare pe schiuri, la care au participat și reprezentanții clubului CS Universitatea Craiova. Competiția a cuprins 5 probe: medie distanță, sprint,
sprint ștafetă mixtă,ștafetă și lungă distanță.

Sportivii craioven au obținut 5 medalii de aur, trei de argint și 4 de bronz. Rezultatele puteau fi mai bune dacă nu ar fi nins foarte mult în primele două zile de concurs fapt ce a condus la realizarea de către organizatori a unor părții înguste care au împiedicat sportivii să se deplaseze, în anumite porțiuni din traseu, în patinaj.

Medaliați cu aur de la clubul din Bănie au fost Andra Anghel (la medie distanță și lungă distanță – senioare), George Minoiu (lungă distanță – tineret), ștafeta feminină senioare, formată din Andra Anghel și Veronica Minoiu, și ștafeta mixtă, formată din Andra Anghel și Alexandru Blejdea.

Pe treapta a doua a podiumului au urcat Andra Anghel (sprint – senioare), Mihai Țânțar (lungă distanță – seniori) și Bianca Stamate (lungă distanță – junioare), în timp ce medalii de bronz au fost obținute de Bianca Stamate (medie distanță – junioare), Veronica Minoiu (sprint – senioare) și Alexandru Blejdea (sprint și medie distanță seniori)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.