BCMU Arges – SCMU Craiova 122-112 LNBM / Pitesti / FOTO: Gabriel Pintilie / Arges Sport

SCM Universitatea Craiova și BCMU FC Argeș Pitești se întâlnesc luni, de la ora 17:45, în direct pe DigiSport 2. Meciul contează pentru etapa cu numărul 15 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Craiova are 7-6 la general și un meci mai puțin disputat. Meciul de Iași a fost din nou reprogramat, după ce inițial trebuia să se dispute pe data de 31 ianuarie. Piteștenii lui Hristu Șapera sunt pe locul 6 în clasament, 9-5 la general.

Craiovenii au un moral bun după 3 victorii consecutive în Liga Națională și privesc cu optimism confruntarea cu argeșenii. Ultimul meci pe care l-au disputat oltenii este cel cu Timba Timișoara, în deplasare, scor 101-74. De partea cealaltă, BCMU Pitești vine în Bănie după succesul categoric de pe teren propriu, 103-73, cu Phoenix Galați.

Partidele dintre cele două combatante au fost întotdeauna extrem de disputate. Drept dovadă stă și meciul din tur, 122-112 (OT) în favoarea argeșenilor. Istoricul confruntărilor directe este favorabil alb-albaștrilor, care s-au impus în 12 din cele 22 de partide disputate.

Partida SCM Universitatea Craiova și BCMU FC Argeș Pitești va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Bogdan Podar și Valentin Negrea. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Mircea Martiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.