Volei (M): Craiova primește vizita formației Explorări Baia Mare | Programul etapei a 15-a

0
517
Echipa de volei masculin SCMU Craiova - ediția 2017-2018 / FOTO: Ionuț Greere
Echipa de volei masculin SCMU Craiova – ediția 2017-2018 / FOTO: Ionuț Greere

Etapa a 15-a a Diviziei A1 la volei masculin începe vineri, cu un meciul dintre CSM București și Tricolorul Ploiești, joc transmis în direct la DigiSport 3. SCMU Craiova va juca în această rundă pe teren propriu, în compania celor de la Explorări Baia Mare.

Oltenii au de luat o revanșă, după ce în turul campionatului formația maramureșeană s-a impus cu 3-1. Jocul din Sala Polivalentă este programat sămbătă, cu începere de la ora 18:00.

Craiova vine după victoria categorică de pe terenul lui Dinamo București (3-0), iar sâmbătă voleibaliștii craioven doresc să își continuie forma bună în care se află.

„În voleiul masculin, meciurile Craiova – Baia Mare mereu au fost disputate și spectaculoase. Pascu se gândește la cele trei puncte, necesare ca aerul în clasament. Craiova ocupă locul șase, cu 21 de puncte, iar formația vizitatoare se află pe locul nouă, cu 13 puncte. „Nu ne îmbătăm cu apă rece. Am câștigat un meci la Dinamo, dar este o adversară sub valoarea noastră. Voi încerca să găsesc cele mai bune soluții ca să ne impunem și sâmbătă. Partidele dintre noi și Baia Mare mereu au fost disputate, indiferent unde s-a jucat. Chiar au câștigat și ei la Craiova, au fost meciuri strânse. Nu mă aștept la un joc ușor, dar băieții îmi dau speranța că vom câștiga trei puncte“, a spus Dănuț Pascu, antrenorul formației craiovene.

Baia Mare a pierdut primul meci oficial din 2018, 0-3, în propriul fief, contra liderului Steaua București.

Divizia A1 (M): Programul etapei a 15-a

Vineri, 19 ianuarie
Ora 19.30: CSM Bucureşti – Tricolorul Ploieşti (în direct la DigiSport 3)

Sâmbătă, 20 ianuarie
Ora 16.00: CSS2 Baia Mare – UV Timişoara
Ora 17.00: Arcada Galaţi – Dinamo
Ora 17.00: Steaua – „U” Cluj
Ora 18.00: SCMU Craiova – Explorări Baia Mare
Ora 18.00: Unirea Dej – Volei Municipal Zalău

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.