Baschet (M): Goran Martinic, aproape de un triple-double în meciul cu BC Mureș

0
273
Baschetbalistul muntenegrean Goran Martinic a fost aproape de un triple-double în meciul cu BC Mureș / LNBM, Craiova - Mureș 84-69 / FOTO: Ionuț Greere
Baschetbalistul muntenegrean Goran Martinic a fost aproape de un triple-double în meciul cu BC Mureș / LNBM, Craiova – Mureș 84-69 / FOTO: Ionuț Greere

Goran Martinic a fost cel mai bun jucător al Craiovei în victoria cu BC Mureș, 84-69. Baschetbalistul muntenegrean a încheiat partida cu un indice al eficienţei de 38, fiind aproape de un triple double.

În cele 34 de minute și 50 de secunde petrecute pe parchet, Goran Martinic a totalizat 22 de puncte, 11 pase decisive, 8 recuperări și 2 intercepții. Jucătorul Craiovei a încheiat meciul cu procentaje de de 60% la aruncările de la 2 puncte (3 din 5), 50% la 3 puncte (3 din 6), 100% la libere (7 din 7).

Alt jucător care s-a evidențiat în succesul de duminică seara a fost americanul Jamar Samuels a înregistrat al 4-lea double-double al sezonului. Extrema oltenilor a terminat jocul cu 13 puncte și 10 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.