Volei (J): Cinci jucători de la CNNT Craiova plus antrenorul Dani Săvoiu luptă cu reprezentativa U 18 a României pentru calificarea la CE

0
779
FOTO: Federația Română de Volei facebook
FOTO: Federația Română de Volei facebook

Naționala masculină de volei U18 a României dispută, de joi până duminică, în sala „Olimpia” din Ploiești, preliminariile Campionatului European. Selecționerul României este antrenorul Colegiului Național „Nicolae Titulescu” din Craiova, Dani Săvoiu.

România a fost repartizată în grupa D, într-o grupă extrem de puternică, alături de Belarus (ocupanta locului 6 la CE din 2017), de Serbia (ocupanta locului 8 la CE) şi de Israel. La turneul final se va califica direct echipa de pe primul loc. În plus, cele mai valoroase trei ocupante ale locurilor secunde din cele 7 grupe preliminare, se vor califica, de asemenea, la Europene.

Din lotul convocat de Dani Săvoiu pentru aceste preliminarii fac parte și 5 voleivaliști de la CNNT Craiova: Bogdan Catană, Andrei Cîrlogănescu, Cristian Badea, Ștefan Purcaru și Costin Săvoiu (L).

Preliminarii CE U18 (M) – Grupa D: Programul meciurilor

Joi, 4 ianuarie
Ora 15.00: Israel – Serbia
Ora 17.30: România – Belarus

Vineri, 5 ianuarie
Ora 20.00: Belarus – Israel

Sâmbătă, 6 ianuarie
Ora 17.30: Serbia – Belarus
Ora 20.00: România – Israel

Duminică, 7 ianuarie
Ora 20.00: Serbia – România

LOTUL ECHIPEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI U 18
Druță Andrei Bogdan, Catană Bogdan Ionuț, Cîrlogănescu Andrei, Săvoiu Costin Adrian (libero), Pop Gabriel Ionuț, Chicu Laurențiu, Badea Cristian, Purcaru Aduard Ștefan, Salatiaon Michael Christian, Holotă Adrian, Cojocaru Mădălin Florin, Drăgan Emanuel Cristian
Antrenor principal: Daniel Săvoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.