Baschet (M): Craiova a pierdut și la Timișoara

0
403

SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul susținut vineri seara, în deplasare, scor 107-95, în fața formației BC SCM Timișoara, contând pentru etapa cu numărul 10 a Ligii Naționale de baschet masculin.

BC Timișoara devine liderul clasamentului LNBM după victoria contra oltenilor – 8-2 la general. Craiovenii au coborât la 4-6 în clasament și au ieșit în afara locurilor de playoff.

Dan Ioan a început meciul de pe Bega cu Vîrnă, Martinic, Samuels, Siriscevic și Aleksandrov. Gazdele au replicat cu Tohătan, Popa Calotă, Drăgușin, Komatina și Jeremic.

Craiova a avut un început bun de meci și a condus cu 18-10, iar după primele 10 minute de joc se aflau în avantaj de șapte lungimi, 32-25. Timișoara a replicat în secvența a doua cu un parțial de 9-2 și egalitatea a fost restabilită pe tabela de marcaj. Gazdele au preluat inițiativa cu 3 minute înainte de pauză și au intrat la cabine cu un ecart de o posesie, 54-52.

Oltenii au trecut din nou la conducere în debutul reprizei secunde, dar nu au mai putut ține ritmul cu formația gazdă. Apărarea a fost punctul slab în tabăra olteană și bănățenii au început să se desprindă, iar la fluierul final tabela arăta scorul de 107-95.

Goran Martinic a aut 23 puncte, 6 pase decisive, Ivan Siriscevic a adăugat 22 puncte, iar Nemanja Aleksandrov a reușit 14 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.