Volei (M) / CEV CUP: SCM U Craiova joacă marți în 16-imi cu puternica formație turcă Ziraat Bankasi Ankara

0
493

SCMU Craiova debutează marți în actuala ediție a Cupei CEV la volei masculin. Oltenii vor juca pe teren propriu, marți, de la ora 18.00, contra turcilor de la Ziraat Bankasi Ankara.

Puternica formație turcă are în componență jucători de mare valoare, printre care germanul Deny Kaliberda, vicecampion european cu naționala Germaniei la turneul final din Polonia și pe mai vechea noastră cunoștință, polonezul Bartosz Kurek, fost adversar al Craiovei în Liga Campionilor cu Belchatow.

„Suntem la un nou început de drum în cupele europene. Întâlnim o echipă foarte puternică, cu un buget impresionant, care are jucători din naţionala Poloniei, Germaniei şi Turciei. Este o formaţie cu un joc solid, în viteză. Sper într-o evoluţie bună a jucătorilor, meciurile din cupele europene te motivează altfel, decât cele din campionat. Încercăm să facem un meci bun şi un rezultat pe măsură, care să ne dea şanse pentru retur. Sper ca fani să fie alături de noi şi în acest joc şi să ne poarte spre un nou succes în cupele europene. a spus Dănuț Pascu în cadrul unei conferințe de presă.

Ziraat Bankasi Ankara este liderul campionatului Turciei la finalul turului, 10 victorii și o înfrângere. Sezonul precedent a jucat în semifinalele Cupei Challenge fiind eliminată de Chaumont VB 52 (Franța).

Partida va fi arbitrată de cuplul Martin Yanakiev (Bulgaria) și Igli Feshti (Albania).

Returul e programat în Turcia, pe 20 decembrie. Învingătoarea se califică în optimile de finală, unde va întâlni învingătoare dublei SWD Powervolleys Düren (Germania) și Abiant Gronongen (Olanda).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.