Devis Mangia / FOTO: IONUȚ GREERE

Universitatea Craiova a avut nevoie de 120 de minute de luptă pentru a trece de CS Afumaţi şi a se califica în sferturile de finală ale Cupei României. Oltenii au fost conduşi cu 1-0 şi 2-1 de echipa din Liga 2, alb-albaștrii au revenit de fiecare dată, iar dubla lui Alex Băluţă le-a adus biletele pentru sferturi.

Devis Mangia, antrenorul echipei craiovene,  s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să progreseze în competiție, în ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimul timp.

“E o competiţie importantă. Sunt mulţumit că echipa a avut caracter şi s-a calificat, deşi atmosfera din jurul nostru crea anumite perturbaţii. În România, părerile se schimbă o dată la cinci minute, dar eu îmi fac treaba şi lucrurile merg bine la echipă.”

Întrebat dacă schimbarea lui Mihai Roman încă din prima repriză a fost una tactică sau de altă natură, tehnicianul italian a spus: “Am făcut propria analiză şi am ales aşa cum am gândit. Băieţii au fost capabili să rămână în meci, chiar dacă au fost multe momente dificile. Schimbarea lui Mihai Roman a fost o decizie tactică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.