Universitatea Craiova a avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în sferturile Cupei României. Trupa lui Devis Mangia a învins cu scorul de 3-2 pe CS Afumați, formație care ocupă în prezent locul 4 în Liga 2.

Dubla Alex Băluță a salvat-o pe Craiova de la o mare rușine. Pentru olteni a mai marcat și Gustavo.

Ilfovenii au condus cu 1-0 încă din minutul 10 al partidei. După o lovitură liberă bătută prost de craioveni în careul advers, Dorin Burlacu a primit o pasă pe culoar de la Perju,a scăpat singur cu Mitrovic şi l-a învins cu un șut plasat, profitând și de zona în care se afla portarul elvețian. Oltenii au trimis meciul în prelungiri, salvați de golul lui Gustavo din minutul 66. Brazilianul a plecat dintr-o poziţie de offside şi a înscris pe lângă Marinescu.

Gazdele au început în forță și prelungirile și au revenit în avantaj în minutul 93. Avram a bătut o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapa, oltenii nu au putu să respingă,  iar Marian Vlada a împins balonul din 4 metri pe lângă bara din dreapta lui Mitrovic. Finalul primei reprize de prelungiri a aparținut lui Alex Băluță, care a înscris de două ori. Căpitanul Universității a restabilit egalitatea cu un șut bine plasat de la 15 metri la colțul din dreapta (101), pentru ca în ultimul minut al reprizei să aducă Craiova în avantaj cu un șut plasat în dreapta, la colţul lung.

CS AFUMAȚI – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-3 D.P.

CS Afumaţi: Andr. Marinescu – Onea, Robicek, Patriche, Perju – V. Olariu – D. Burlacu (’73, Vlada), R. Avram, Buduroi, Vl. Tudorache – M. Dedu (’109, Manole). Antrenor: Vasile Neagu.

Universitatea Craiova: Mitrovic – Spahija, Kelic, R. Popa (’60, Bărbuț) – Dimitrov, Screciu (’46, Mateiu), Zlatinski, Briceag – Gustavo (’111, Bancu), M. Roman (’31, An. Burlacu), Al. Băluţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Tudorache ’56, Avram ’64, Patriche ’76, Vlada ’93, Onea ’116 / Popa ’27, Gustavo ’67, Spahija ’102, Kelic ’103.

Au arbitrat: Florin Andrei – Bogdan Velicu, Gero Szabo; Andrei Antonie.

Observatori: Zoltan Szekely, Dorinel Dincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.