Danuț Pascu și Björn Höhne au prefațat meciul cu Timișoara

Voleibaliștii de la SCMU Craiova întâlnesc sâmbătă formația CSU UV Timișoara în runda cu numărul 9 din cadrul Diviziei A 1. Meciul este programat în Sala Polivalentă cu începere de la ora 17:00.

Antrenorul principal Dănuț Pascu și germanul Björn Höhne au prefațat meciul cu formația bănățeană. Alb-albaștrii vin după prima victorie în deplasare din actualul sezon competițional (3-1 cu CSM București) în Cupa României și doresc toate punctele și din disputa cu nou-promovata de pe Bega.

„Cred că meciul de la CSM Bucureşti a produs un declic pentru această echipă, aveam nevoie de un succes în deplasare şi sper ca pe viitor să facem meciuri mai bune. Sâmbătă avem un meci cu o nou-promovată, Timişoara, şi obiectivul este victoria de trei puncte”, a declarat Dănuț pascu, antrenorul vicecampioanei.

La rândul său, Höhne este convins că împreună cu colegii săi vor da totul pe teren pentru a obține toate punctele puse în joc.

„Venim după un succes important în deplasare şi sper ca sâmbătă să reuşim o nouă victorie, sâmbătă, în faţa echipei din Timişoara. Mă bucur că voi avea şansa să dau tot ce e mai bun în teren. Sper să jucăm cât mai bine şi să obţinem o victorie clară, pentru a ne concentra în partidele viitoare. Nu ştiu prea multe despre adversari, doar că sunt pe ultimul loc în clasament şi trebuie să câştigăm.”

URMĂRIȚI AICI ÎNREGISTRAREA INTERGRALĂ A CONFERINȚEI DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.