Fotbal: Noul „Oblemenco” se inaugurează vineri. Amical de gală cu Slavia Praga

0
664
FOTO: Bogdan Dănescu
FOTO: Bogdan Dănescu

Noul stadion „Ion Oblemenco” va fi inaugurat vineri, 10 noiembrie, atunci când Universitatea Craiova va juca primul meci pe bijuteria din Bănie.

De la ora 18:30 suporterii craiovei sunt așteptați la evenimentul oficial de inaugurare. Punctul culminant al serii îl va reprezenta amicalul în care Universitatea Craiova întâlnește SK Slavia Praga, de la ora 20:00. TVR a cumpărat drepturile de televizare pentru partida de vineri, dar şi pentru spectacolul care se anunţă înaintea jocului.

Biletele pentru meciul dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga de vineri, 10 noiembrie, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 8 noiembrie, la casele de bilete de la Sala Polivalentă, în Craiova. Programul caselor este miercuri și joi, între orele 10 și 21, și vineri de la 10 până la ora începerii evenimentului de inaugurare (18:30). Pentru suporterii din țară, biletele se pot achiziționa de la partenerii clubului: orice stație OMV și orice magazin sau reprezentanță Orange, Vodafone, Cosmote, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.

PREȚURILE BILETELOR: Tribuna VIP: 100 lei, Tribuna I: 40 lei, Tribuna II: 30 lei, Peluze: 15 lei

Stadionul de fotbal are o capacitate de 30.983 de locuri in tribune pentru spectatori, dupa cum urmează:
 
–  232 de locuri pentru persoane cu dizabilități in scaune cu rotile, inclusiv însoțitori;
–  350 de locuri pentru reprezentanții mass-media;
–  2368 de locuri pentru spectatori VIP, din care 440 de locuri în loje;
–  28.033 de locuri pentru public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.