Handbal (F): Bogdan Burcea: „Ne dorim calificarea în grupele EHF”

0
469

Bogdan Burcea, antrenorul echipei de handbal feminin SCM Craiova, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre tragerea la sorți din turul 3 preliminar al Cupei EHF. Formația olteană va întâlni pe Debrecen (Ungaria).

Tehnicianul Craiovei a mărturisit că obiectivul echipei este calificarea în grupele EHF și este bucuros că s-a evitat o deplasare lungă în această fază a competiției.

„Cunosc şi urmăresc campionatul Ungariei şi ştiu destul de bine echipa din Debrecen. Va fi o dublă foarte grea, întrucât în perioada 2-21 noiembrie vom susţine şi patru jocuri în campionat. Obiectivul nostru primordial este să terminăm pe locul 2 în campionat şi nu ne putem permite să nu tratăm corespunzător meciurile din Liga Florilor. Obiectivul secundar este calificarea în grupele EHF. Trebuie să avem o pregătire bună şi să obţinem rezultate pe măsură atât în campionat, cât şi în Cupa EHF. Mă bucur că vom avea o deplasare relativ uşoară până la Debrecen, ca distanţă, faţă de ce ar fi însemnat Krasnodar sau alte echipe din Rusia sau din Suedia. Nu cred că este o echipă favorită. Dacă în cele 120 de minute nu ai un nivel foarte ridicat este greu să te califici mai departe. Cred că va fi o dublă foarte grea şi trebuie să ne întrebuinţăm serios pentru calificare. O eventuală calificare în grupe ne-ar oferi şansa să creştem valoarea acestei echipe. Vom susţine zece meciuri în grupă, cinci acasă, cinci în deplasare, numai cu echipe de nivel ridicat”, a spus Bogdan Burcea.

Oltencele vor debuta în acest sezon din cupele europene cu un meci pe teren propriu, în 11/12 noiembrie, iar returul va fi în 18/19 noiembrie, în Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.