VIDEO Fotbal: Răzvan Burleanu a fost în vizită pe stadionul „Ion Oblemenco”

0
1418
FOTO: IONUȚ GREERE

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a fost în vizită astăzi la Craiova. Șeful de la Casa Fotbalului a fost impresionat de modul în care arată noul stadion din Craiova și este sigur că și atmosfera de la meciuri va fi una pe măsură. 

„Stadionul este o adevărată bijuterie. Cuvintele nu pot descrie bucuria pe care o vor avea suporterii la fiecare meci care se va disputa pe această arenă. Pe un asemnea stadion este și păcat să nu joci în cupele europene. Ne dorim cât mai repede să se poată juca pe acest aici și să aducem echipa națională la Craiova.”

Burleanu a precizat că echipa națională va disputa toamna aceasta un amical pe noul ”Oblemenco”, dar a subliniat că nu este 100% perfectat testul cu selecționata Turciei.

”Sper să aducem un amical la Craiova toamna aceasta, dar nu se știe dacă va fi Turcia sau o altă reprezentativă. Purtăm mai multe negocieri pentru cele două amicale pe care vrem să le jucăm până la finalul anului, pe care sper să le finalizăm zilele viitoare”, a mai spus Răzvan Burleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.