Cupa României: Ce ghinion ! Filiași a pierdut după loviturile de departajare | CSO Filiași – FC Argeș 2-2, 5-7 dp 11 m

0
742
CSO Filiasi - FC Arges 5-7 dp 11m / Cupa României / Foto: Ionuț Greere
CSO Filiasi – FC Arges 5-7 dp 11m / Cupa României / Foto: Ionuț Greere

Formația CSO Filiași a fost eliminată de FC Argeș, în turul 4 al Cupei României, după executarea loviturilor de la 11 m, cu scorul general de 7-5. După 120 de minute, scorul a fost 2-2.

Oaspeții au jucat din minutul 52 în inferioritate numerică, după ce Șerban a primit al doilea cartonaș galben, iar golul care a trimis meciul în prelungiri a fost înscris de către Nilă, în minutul 89, după un gest non-fair-play al tânărului Radu Bîrzan, împrumutat de Universitatea Craiova în Trivale.

Gazdele au profitat de superioritatea numerică și au deschis scorul în minutul 63 al partidei. Crușoveanu a centrat în fața proții, Dinu a tras în portar, iar mingea a deviat la Borhot, care a trimis în poartă cu o lovitură de cap. Bucuria filieșenilor a durat doar 2 minute, Bîrzan, proaspăt intrat pe teren, a șutat în colțul lung, fără speranțe pentru Nedeianu. Băieții lui Naicu nu au renunțat la luptă și au înscri pentru a doua oară în poarta lui piteștenilor. În minutul 70, Crușoveanu a trimis pe culoar spre Badea, iar acesta l-a servit ideal pe Dinu, care a înscris pentru 2-1. Dinu a fost la un pas de 3-1, dar a țintit transversala de la 14 metri, după o acțiune a lui Badea, în minutul 75.

Meciul spre îndrepta spre o mare surpriză, însă a venit minutul 89, care a declanșat un mare scandal pe Combinat. Crușoveanu a trimis mingea în aut pentru ca un coechipier să primească îngrijiri medicale, Bârzan însă nu a trimis mingea înapoi spre Filiași, cum era fair-play, și a pronit un contraatac care s-a finalizat cu golul lui Nilă.

În prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic, astfel că s-a ajuns la loviturile de la 11 m. Pentru piteșteni au transformat Năstăsie, Stoica, Cruceru, Stan și Cotigă. Filiași a început prost și a ratat prin Tudor, apoi Neacşu, Lupu și Calu au transformat.

 

CSO FILIAȘI – FC ARGEȘ 5-7 d.p. 11 m (2-2, 2-2)
Au marcat: Borhot 63, Dinu 70 / Bîrzan 65, Nilă 89

FILIAȘI: Nedeianu (120 Nica) – Tudor, Crușoveanu, Borhot, Dinu (77 Moraru), Calu, Badea (89 Stancu), Neacșu, Preda, Borneci, Tereche (74 Lupu). Antrenor: Victor Naicu

FC ARGEȘ: Popescu – Cotigă, Șerbănică, Stan, Panait, Șerban, Barbu (64 Bîrzan, 91 Cruceru), Stoica, Albu (57 Năstăsie), Nilă, Oancea (78 Tofan). Antrenor: Iordan Eftimie.

Cartonașe galbene: Tudor, Calu – Șerban (2), Panait, Stoica

Cartonaș roșu: Șerban (52)

Au arbitrat: Vladimir Andrei Nagy – Ionuț Traian Neacşu, Ramona Doriana Udrea.

Observatori: Stan Prodan, Florin Nicolaescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.