Echipa Națională: Auf Wiedersehen, Herr Daum !

0
454
Christoph Daum / FOTO: Ionuț Greere
Christoph  Daum / FOTO: Ionuț Greere

Reprezentanţii Comisiei Tehnice a FRF au propus rezilierea contractului lui Christoph Daum înainte de ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. Este vorba despre partidele oficiale cu Kazahstan şi Danemarca, dar si despre un meci amical în zilele când se vor disputa barajele pentru CM 2018. 

“A avut loc o evaluare și o dezbatere privind situația echipei naționale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenți astăzi, cât și cei absenți, prin telefon, s-au pronunțat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naționale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca președintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuț Badea și Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecționer”, a declarat Mihai Stoichiță, citat de frf.ro.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv.

Răzvan Burleanu, a confirmat votul din cadrul Comisiei Tehnice: „În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice”, a declarat președintee FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.