CSO Filiași – Sporting Roșiori 0-0, Liga 3, sezonul 2016-2017 / FOTO: IONUȚ GREERE

Divizionara C CSO Filiași primește vizita formației Sporting Roșiori în turul 3 al Cupei României – faza națională, ediția 2017-2018. Meciul este programat marți, de la ora 16.30, pe stadionul „Chimia“.

În faza precedentă, CSO Filiași s-a calificat la „masa verde” după retragerea formației AS Milcov. Sporting Roșiori s-a impus în schimb cu 5-1 în fața celor de la ACS Astra Ploșca (Teleorman).

Partida de la Combinat va fi arbitrată de o brigadă din Pitești, cu Marius Naidin la centru, ajutat la cele două linii de Lucian Tănase și Cristian Cosmescu. Intrarea la meci este liberă.

„Nu voi menaja pe nimeni, am să încep meciul din Cupa României cu cea mai bună formulă pe care o am la dispoziție. Jucăm acasă și trebuie să ne calificăm. Roșiori are o echipă bună, cu un antrenor tânăr, pe fostul meu coleg Cristi Negru. Sunt în reconstrucție, mai au doar 4-5 jucători din sezonul trecut. Sper ca avantajul terenului propriu să fie de partea noastră”, a declarat Victor Naicu, antronorul doljenilor.

Faza a IV-a a Cupei României, la care vor participa cele 18 echipe calificate din turul 3 alături de 18 echipe din Liga 2, va avea loc în perioada 3-4 octombrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.