VIDEO & FOTO Liga 1: Jucătorii Craiovei au vizitat noul „Ion Oblemenco”

0
1416

Jucătorii echipei CS Universitatea Craiova au luat în această după-amiază un prim contact cu „iarba verde de acasă”. Gustavo şi compania au pătruns pe stadion pe ritmurile imnului „Cântec pentru Oltenia”.

Arena de la Craiova va avea dotarile unui stadion care să poată găzdui meciuri de cupe europene, dar şi concerte, inclusiv heliport, tribune acoperite, restaurante, un minihotel cu 40 de camere pentru sportivi şi spaţii comerciale şi de antrenament, locuri VIP la înălţime.

În zona porţilor este montată suprafață mixtă, iarbă naturală şi suprafaţă artificială, deoarece este o zonă mai solicitată. Mai sunt de efectuat lucrări de amenajare, parcări şi altele, cel mai probabil pe 15 septembrie va fi preluat de Primăria Craiova, iar la sfârşitul lunii octombrie ar putea fi inaugurat.

78/120 sunt dimensiunile noului stadion din Bănie.

„Cel mai probabil o să inaugurăm stadionul cu meciul din primul tur al Cupei României, la sfârşitul lunii octombrie, dar n-ar fi exclus să-l inaugurăm cu un meci amical între prima şi a doua echipă. Ne aflăm la două luni de inaugurarea celui mai frumos stadion din ţară şi de întoarcerea acasă, după ce am jucat atâta timp numai în deplasare”, a spus Marcel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.