Liga 1: Ardeți „Gazul” | Craiova – Gaz Metan Mediaș (ora 21, Severin)

0
387

CS Universitatea Craiova întâlnește vineri seara, de la ora 21.00, formația Gaz Metan Mediaș, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 7 din Liga 1. Oltenii joacă împotriva echipei în fața căreia a obţinut victoria decisivă pentru calificarea în play-off-ul ediției trecute de campionat și implicit accederea după ani de zile în cupele europene.

Meciul de la Severin va fi condus de o brigadă formată din Marcel Bîrsan, ajutat la cele două linii de Mihai Marica și Gabriel Bîrjac.

Alb-albaștrii vin după trei victorii consecutive și își doresc să își păstreze seria pozitivă din debutul acestei ediții de campionat. Devis Mangia a declarat că primul meci al Craiovei pe care l-a văzut în sezonul trecut a fost chiar cel cu Mediaş şi că l-a impresionat formaţia lui Cristi Pustai.

„Ca toate meciurile pe care le-am avut, şi acesta cu Gaz Metan va fi unul complicat, dificil şi chiar periculos, fiindcă vine înaintea pauzei competiţionale pentru meciurile naţionalei. Sunt mulţumit de parcursul de până acum şi de poziţia din clasament, dar mai există multe lucruri care trebuie îmbunătăţite, de aceea trebuie să muncim în continuare şi mai mult. Lucrul care mă interesează cel mai mult este ca echipa să joace bine. Meciul cu Mediaş este primul pe care l-am văzut anul trecut şi m-au impresionat prin modul lor de joc, prin eaşezarea şi exprimarea din teren. Trebuie să fim atenţi, nu trebuie să ne relaxăm, ci să fim foarte atenţi şi să continuăm parcursul bun. Va fi greu, pentru că echipele care vin să joace împotriva noastră au tendinţa de a se apăra, a aştepta şi apoi a plecat pe contraatac”

De partea cealaltă, Gazul nu are un început de campionat așa cum și-ar fi dorit profesorul Pustai. Ardelenii au la activ doar o singură victorie și ocupă în prezent locul 12, cu 4 puncte.

Alex Băluţă şi Rossi vor reveni după accidentări și este posibil să-i vedem pe terenul de la malul Dunării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.