Liga 1: Craiova se impune clar la Ovidiu | FC Viitorul – Craiova 0-2

0
587
Alex Mitriță a deschis scorul în meciul de la Ovidiu / Viitorul - Craiova / Foto: Bogdan Dănescu
Alex Mitriță a deschis scorul în meciul de la Ovidiu / Viitorul – Craiova / Foto: Bogdan Dănescu

CS Universitatea Craiova a câştigat, cu scorul de 2-0 (1-0), derbiul cu campioana en-titre FC Viitorul Constanța, disputat, duminică, în deplasare, în etapa a 7-a a Ligii I, golurile fiind oltenilor fiind înscrise Alexandru Mitriță.

Craiova a dominat prima parte a meciului de la Ovidiu și a deschis scorul în minutul 28. Alexandru Mitriță a profitat de o gafă a lui Florinel Coman și l-a învins pe Rîmniceanu cu un șut plasat. Replica gazdelor a venit 5 minute mai târziu. Țucudean a preluat foarte bine o minge venită în adâncime de la Ganea, însă s-a făcut de râs la finalizare. Atacantul gazdelor a dat pe lângă minge și Calancea a prins.

Viitorul a fost aproape de a restabili egalitatea în minutul 57. Eric a centrat excelent pentru Țucudean, dar lovitura de cap a acestuia este respinsă de Calancea. Alb-albaștrii și-au dublat avantajul prin același Alexandru Mitriță. Jucătorul venit în această vară de la Pescara a  primit o pasă excelentă de la Tiago Ferreira și a marcat cu o execuție rafinată.

FC VIITORUL CONSTANȚA – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-2 (0-1)

Viitorul: Rîmniceanu – Boli, Ţîru, Mladen (74 T. Băluță), Ganea – Vînă, Lopez, Herea (68 Chițu) – Eric (Cicâldău), Ţucudean, Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Craiova: Calancea – Spahija (69 Screciu), Kelic (61 Barthe), Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Gustavo, Burlacu (81 Roman), Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Boli, Herea, Coman  / Dimitrov, Spahija, Mateiu

Au arbitrat: Ovidiu Hațegan – Sebastian Gheorghe, Vasile Marinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.