Scrimă: Spadasinele Raluca Sbîrcia și Adela Danciu, eliminate în turul 2 preliminar al Campionatului Mondial de la Leipzig

0
329

Ziua a doua a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig a programat joi, 20 iulie, calificările în următoarele trei probe individuale: spadă feminin, sabie feminin și floretă masculin.

În concurs au intrat și spadasinele Raluca Sbîrcia și Adela Danciu, legitimate la CS Universitatea Craiova. Oltencele au ratat calificarea pe tabloul principal – top 64, după ce au izbutit să treacă de grupe.

Raluca Sbîrcia a câștigat 3 meciuri în grupe, cu Paula Jukic (Croația), Lis Fautsch (Luxembrug) și Vanessa Lacas – Warrick (Canada), pierzând meciurile cu Beata Christmann (Germania) și Emelie Mumm (Suedia). Craioveanca a stat în turul 1 preliminar, dar a cedat apoi în fața sportivei Katharine Holmes (SUA), scor 11-15.

În grupă, Danciu a reușit 3 victorii, cu Karina Villa (Costa Rica), Vikte Azukaite (Lituania) și Dominika Doubova (Cehia), pierzând la Ulyana Balaganskaya (Kazakstan), Maria Mendez Bello (Argentina) și Courtney Hurley (USA). Sportiva legitimată la CSU Craiova a stat în primul tur și a pierdut în faza următoare, scor 11-15, la Patrizia Piovesan Silva (Venezuela).

Raluca Sbîrcia și Adela Danciu sunt antrenate la CS Universitatea Craiova de Dorian Pîrvan (foto).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.