Liga 1: Devis Mangia a vorbit despre meciul cu Poli Iași

0
1396
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Devis Mangia, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

CS Universitatea Craiova a învins, vineri seara, scor 2-0, echipa CSM Poli Iaşi, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, în prima etapă a noului sezon al Ligii 1. 

A fost primul meci oficial pentru antrenorul italian Devis Mangia. Tehnicianul italian s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în meciul cu formația moldoveană şi promite fanilor olteni o dublă manşă spectaculoasă în confruntarea cu AC Milan.

„Am jucat bine, având în vedere că a fost prima partidă a campionatului. Primele 20 de minute au fost tensionate, dar apoi am făcut un meci bun, am avut două goluri, două bare. După 2-0 am avut alte ocazii, o bară. Nu sunt supărat pe Ivan, a făcut o partidă bună, ca şi toţi coechipierii lui. Sunt mulţumit de toţi. Sunt convins că vom avea partide frumoase.

Referitor la meciul cu AC Milan, Mangia a spus: „A fost o perioadă de mercato importantă pentru ei, au făcut multe transferuri foarte bune. Am fost învins de Milan cu 3-0, când eram antrenor la Palermo. Ibrahimovic, Robinho, Cassano, Seedorf jucau atunci pentru ei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.