Baraj Liga 3: Tractorul Cetate a ratat promovarea în liga 3 ! Cetate (DJ) – Bălești (GJ) 1-3 (agg 2-5)

0
925

Tractorul Cetate a ratat pentru al doilea an consecutiv promovarea în Liga 3.

Campioana Doljului a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, în fața formației Inter Bălești, în returul barajului pentru promovarea în Liga 3. Gorjenii s-au impus și în partida tur, scor 2-1.

Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 2 și au retezat gazdelor orice speranță pentru a mai spera la o minune. Negrea a marcat din foarfecă de la 10 m. Bălești și-a majorat avantajul pe tabela de marcaj cu 10 minute înainte de pauză, Sitoianu l-a învins pe Sălcianu cu un șut la colțul lung. Dorel Stoica a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 m și a redus din handicap (38).

Gorjenii au început în forță și al doilea mitan al jocului de la Cetate. În minutul 49, Berescu a scăpat singur pe contraatac și a marcat fără probleme. Nu s-a mai întâmplat nimic și Internațional Bălești a promovat în al treilea eșalon al fotbalului românesc.

TRACTORUL CETATE – INTER BĂLEȘTI 1-3 (1-2)

CETATE: Sălcianu – Dicu (46 Cîrstea), Ciochină, D.Stoica, Dragomirescu, Vasilică, Sîrbu, Tobă (62 Sodoleanu), Manda (62 Manda), Stanciu, Ilie. Antrenor: Dorian Vasilică

BĂLEŞTI:  Constantinescu – Negrea, Ivan, Ularu, Drăgoi, Dăianu, Amariei, Coiculescu (75 Munteanu), Frățilescu (90+2 Clenciu), Sitoianu,  Berescu (83 Stroe). Antrenor: Dumitru Vasilică

Arbitri: Iulian Călin (Ştefăneşti – Argeş) – Romică Bîrdeş şi Gheorghiţă Bălan (ambii din Piteşti – Argeş);
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) şi Ionuţ Cuşcă (Teleorman).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.