K 1: Sportivii de la CS Power Gym Craiova au repurtat victorii importante în cadrul Galei „Urban Legend” de la Constanța

0
1302
Cătălin Oprea - cel mai valoros luptător de la Power Gym / FOTO: ANDY VOICU
Cătălin Oprea – cel mai valoros luptător de la Power Gym / FOTO: ANDY VOICU

Sportivii CS Power Gym Craiova au repurtat victorii importante în cadrul Galei „Urban Legend” care s-a desfășurat pe data de 28 mai 2017, la Constanța.  

Cinci dintre cei șase sportivi participanți au reușit să obțină victorii de excepție, patru dintre acestea înainte de limită, prin abandonul adversarului sau prin KO.

Pe under card, a devenit o obișnuință ca Sebastian Dinu – 60 kg, să deschidă calea echipei craiovene prin cea de-a treia victorie în astfel de evenimente, prin KO, în față unui adversar din Năvodari, Cornel Costă.

Ce-l de-al doilea sportiv, Razvan Bivolarul – 80 kg, venind după o înfrângere chiar acasă în Gală „Lupta în ring, nu în strada”,  s-a impus prin KO în repriza a două în față lui Silviu Dima, din Galați.  După un meci extraordinar de puternic la + 95 kg și un debut în forță într-o gală profesionistă, la cei 15 ani (excepție) Armand Nicolae a fost la un pas să câștige luptă împotrivă lui a Albert Cotoceanu, Năvodari.

Pe fight cârd-ul s-au regăsit trei sportivi craioveni: Ionut Iancu +95 kg – 18 ani, care a reușit să conducă tot meciul în față localnicului Octavian Scoruș și să-și adjudece victoria, Cătălin Oprea +95 kg, victorie devastatoare, prin KO în repriza a două în față lui Valentin Chirea și Marian Serban – 67 kg, victorie prin abandonulul lui Cezar Andriesi – Năvodari.

Următorul eveniment la care sportivii CS Power Gym Craiova vor participă va fi în data de 24 august la ediția a ÎI a a Galei Urban Legend, Constanța. Locația a fost una de lux, publicul amantor de lupte de contact fiind impresionat de modul excepțional de organizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.