Liga 1: Gigi Mulțescu: „Vom trata meciul cât se poate de serios”

1
2438
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE

CS Universitatea Craiova joacă ultimul meci de pe teren propriu din play-off, cu Viitorul, duminică, de la 21.15, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Oltenii se află într-o situașie delicată, în sensul că alb-albaștrii vor arbitra lupta pentru titlu.

Antrenorul Craiovei, Gigi Mulţescu, spune că abordează meciul cu Viitorul la victorie, dar că acesta nu este la fel de important ca semifinala Cupei României, cu FC Voluntari.

„Trebuie să gestionăm meciul cu Viitorul în contextul celor 3 pe care le mai avem de jucat, dintre care vital este cel din semifinalele Cupei, cu Voluntariul. Şi ţinând cont că atunci vom avea doi absenţi de marcă, Briceag şi Bancu, trebuie să găsim în partidele cu Viitorul şi FCSB jucătorii care să-i înlocuiască, să le testăm potenţialul. Noi jucăm la victorie fiecare meci, deci şi cu Viitorul, fiindcă mai putem urca un loc în clasament, este vorba şi de banii din drepturile tv. Nu mă interesează cine ia titlul, am avut o singură favorită, pe Universitatea Craiova, de alţii nu mă interesează. Vom apela pentru acest meci şi la unii jucători tineri, pentru a le testa nivelul, dar la noi nu este o noutate, fiindcă am mai debutat şi alţi juniori în partidele anterioare. Ca o noutate, este posibil să debuteze portarul Andrei Vlad. Vom trata meciul cât se poate de bine, de serios. Era mai bine să jucăm cu Viitorul la Severin și am spus-o întotdeauna. Una este să joci între olteni, cu suporterii noștri aproape, și alta e la Pitești, oricât ne-ar simpaniza ei.”

Craiova nu va putea miza la meciul de la Pitești pe Alex Băluţă, care s-a accidentat în finalul partidei de la Cluj, Barthe, care a suferit o accidentare în prima repriză a aceluiaşi joc,  Popov nu s-a recuperat după operaţia de menisc, iarMateiu este suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.