FOTO Liga 3: Hattrick pentru Nicușor Neacșu. CSO Filiași – FC Voluntari 2 3-1

0
1922
CSO Filiași - FC Voluntari 2 3-1 / Nicușor Neacșu a transformat o lovitură liberă de la 20 m
CSO Filiași - FC Voluntari 2 3-1 / Nicușor Neacșu a transformat o lovitură liberă de la 20 m
CSO Filiași – FC Voluntari 2 3-1 / Nicușor Neacșu a transformat o lovitură liberă de la 20 m

Formaţia CSO Filiași a învins, vineri, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița, cu scorul de 3-1, echipa secundă a clubului FC Voluntari, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 26 a Ligii 3, seria 3.

În minutul 18, Nicușor Neacșu a fost agățat în suprafața de pedeapsă de Uțoiu, iar centralul partidei a dictat lovitură de la 11 m pentru trupa lui Florin Șoavă. Neacșu și-a asumat răspunderea și transformat fără emoții de la punctul cu var. Trandafirescu a restabilit egalitatea după doar trei minute. Atacantul ilfovenilor  a reluat cu capul o centrare venită de pe stânga, din lovitură liberă.

Gazdele au revenit la conducerea partidei în minutul 53. Nicușor Neacșu a bifat dubla, executând sub bară o lovitură liberă de la 20 de metri. Cu 8 minute înainte de concluzia partidei gazdele au mai beneficiat de o lovitură de la 11, dictată în urma unui henț făcut de Mihai. A transformat același Neacșu, care a stabilit astfel și scorul final al întâlnirii.

CSO FILIAȘI – FC VOLUNTARI 2  3-1 (1-1)

stadion: Chimia

Au marcat: Neacșu (19-11m, 53, 82-11m) / Trandafirescu (22)

CSO Filiași: Mogoșanu – Borhot, Lupu, Chircan, Tereche – Calu, Borneci (’89, Stanca), Cruşoveanu – Duriță (’61, Papa), Bălan (’70, Tănase), Neacşu (’90+3, Fruntelată). Antrenor: Florin Șoavă.

FC Voluntari: Petrariu – Leasa, Gâsă, Nica (’77, Bârsan), Uțoiu (’54, Costache), Tudorică, Mihai, Stănescu (’81, Iordache), Ene (’57, Ureche), Trandafirescu. Antrenor: Dinu Todoran.

Cartonașe galbene: – / Uțoiu ’18, Mihai ’81.

Arbitri: Alexandru Bălan (Deva) – Ionel Caius Drulă (Severin), Vasile Marius Duță (Avrig).

Observatori: Ioan Filip (Slatina), Adrian Matei (Berceni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.