Liga 1: Cluj Arena poate fi gazda Craiovei în cupele europene

0
2950

Cluj-ArenaOficialii echipei CS Universitatea Craiova au ales să evolueze în cupele europene pe Cluj Arena, în situația în care nu va fi gata stadionul din Bănie.

Marcel Popescu, președintele oltenilor, a explicat, într-un interviu acordat pentru DigiSport, motivele acestei alegeri.

”Dosarul de la UEFA este ok, am primit chiar ieri răspuns favorabil legat de licențiere. Conform procedurii, am nominalizat stadioanele pentru sezonul viitor, mă refer la preliminariile Champions League și Europa League. Am nominalizat Cluj Arena, în situația în care nu va fi gata stadionul nostru. Când va fi gata, automat va intra în competiție. Omologarea va fi destul de rapidă, pentru că are interes direct și Federația Română de Fotbal, care vrea să organizeze acolo, în septembrie, un meci al naționalei, din preliminariile CM 2018, așa că vom beneficia și noi de acest fapt. Am făcut contractul cu ei, așa că vom juca pe Cluj Arena în Europa” , a spus Popescu, citat de sursa amintită.

Așa arată acum noul stadion din Craiova

Stadionul din Craiova

Noul „Oblemenco” va avea cinci etaje şi peste 30.000 de locuri. Suma totală a investiţiei se ridică la 50 de milioane de euro, sursele de finanţare fiind 90% de la bugetul de stat şi 10% de la cel local.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.